Systembolagets ölsläpp saknar helt logistiskt tänk

Har inte så mycket att tillägga annat att det finns bättre sätt att stapla upp de 20 mest åtråvärda produkterna som 150 pers köar en timme för att få lägga vantarna på. De flesta vet vad dom vill ha, så det bör gå snabbt.

Men vi klämmer in all öl på två stycken en-och-en-halv-hyllmeters-hyllor så att två obeslutsamma personer och en pirra kan ockupera de två kvadratmeterna mellan hyllorna. Samtidigt står 150 personer som vet exakt vad dom vill ha tålmodigt bakom och väntar.

Det här är dessutom Sveriges flaggskepp ¯\_(ツ)_/¯

20140201-113109.jpg
Hursomhelst detta roffade jag åt mig på ett par minuter 30 minuter efter öppningstid, och då var det bara 20 personer före mig i kön.

About the author

Heiðrún theGoat

Heiðrún, the goat on the hall that stands, eateth off læráth's limbs; the crocks she fills with clearest mead, will that drink not e'er be drained.